Je nieuwe telefoon is net binnen. Vol enthousiasme haal je hem uit de mooie glimmende verpakking. De gloednieuwe telefoon is perfect, precies zoals je verwacht had! Blij loop je naar buiten om de camera uit te proberen. Oeps… Je had de verhoogde stoeprand niet gezien. Daar ligt ‘ie dan, kapot op de grond. Dit klinkt toch als een drama? Daar zou iedereen het mee eens zijn. Telefoons zijn gebruiksvoorwerpen, des te meer reden om ze goed te beschermen zodat je dit vervelende voorval kunt voorkomen. Ben je benieuwd naar de beste manieren om dat te doen? Lees dan vooral verder.
Telefoonhoesjes: handig en mooi!
Met een telefoonhoesje hoef je niet bang te zijn dat het bovenstaande scenario jou gaat overkomen. Dat is precies de reden waarom we iedereen willen aanraden om bij aanschaf van een nieuwe telefoon meteen een telefoonhoesje te kopen. Hoewel veel mensen voor een telefoonhoesje kiezen, zijn er nog altijd mensen die het niet zo chic vinden, omdat de telefoon dan een stuk dikker oogt. Gelukkig zijn telefoons niet de enigen die evolueren: telefoonhoesjes worden ook steeds mooier, handiger en compacter. Daarnaast is er ontzettend veel keuze als het aankomt op deze beschermende accessoires.
Gebruikersitem zonder gebruikssporen
Telefoonhoesjes kunnen veel schade voorkomen, maar er is een breed scala aan hoesjes. Zo kun je kiezen voor bijvoorbeeld een booktype, een hardcase, een siliconenhoes of een hoes met bumper. Het is wel belangrijk om te weten dat niet iedere hoes krassen of barsten kan voorkomen. Daarom kan een screenprotector heel handig zijn. Nogmaals: een telefoon is een gebruikersitem. Je komt dus dagelijks situaties tegen waarbij het kan beschadigen. Doordat de telefoon zo duur is, wil je natuurlijk niet dat de sleutelbos krassen achterlaat of dat jouw beeldscherm een nare val niet overleeft. Met een screenprotector kun je veel van dit soort beschadigingen beperken. Is je scherm al beschadigd? Lees hier hoe je de krassen wat kunt verminderen.
Lege telefoon? Mij niet bellen
Een lege telefoon is ontzettend irritant. De reden dat we de hele dag een mobiel op zak hebben is dat we bereikbaar zijn. Het wordt immers niet voor niets de mobiele telefoon genoemd. Een lege telefoon past dus niet helemaal in het plaatje. Om nou steeds een hele hoop bedrading in je tas te hebben is eerlijk gezegd ook niet ideaal. Wat nou als er een manier was om je telefoon wel op te kunnen laden zonder dat je constant met een hoop kabeltjes moet rondlopen? Die is er. Met een draadloze oplader kun je jouw telefoon opladen zonder dat je steeds met je oplader hoeft te sjouwen. De nieuwe iPhone wordt aangekondigt op 13 september… Ben jij er al klaar voor?
2 reacties
Een artikel om mensen aan te raden een telefoonhoesje te gebruiken??
Verder, als je een draadloze lader meeneemt, heb je het dus over een unit die meer ruimte inneemt dan een lader met een kabeltje. Voor die draadloze oplader heb je overigens ook een lader en kabeltje nodig toch? Of heb je het over een powerbank met een draadloze laadfunctie? Dan kun je nog steeds beter een kabeltje gebruiken omdat je daarmee sneller en efficiënter laadt…
En waarom de release van de iPhone op het laatst relevant is….?
Er zijn extreem compacte draadloze laders tegenwoordig. De kleinste die we hebben getest heeft een doorsnede van 3CM en is 8mm hoog. Die sluit je met een kort kabeltje aan op de USB van je laptop o.i.d. en dan spaar je een hoop ruimte uit.