Logo GadgetGear.nl
ZTE Nubia Red Magic 9s Pro
Foto van Arjan Olsder
Arjan Olsder

De Red Magic 9S Pro gamingphone is nu in Europa te krijgen

Red Magic is een merk van ZTE Nubia en lanceerde afgelopen week haar 9S Pro gaming phone in Europa. Het Chinese merk legt daarin veel nadruk op het ontwerp en de batterij van de vlotte Android.

Het toestel komt namelijk met een 6.050 mAh batterij op de markt, wat tot de grotere batterijen van dit moment behoort. Ook kan hij bedraad opladen met 80 Watt.

Gamers krijgen een 6,8” OLED display met een snelheid van 120Hz, een resolutie van 2.480×1.116 pixels en een beeldverhouding van 20:9.

Onder de motorkap legt fabrikant ZTE natuurlijk een Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 chipset met Adreno GPU. Sneller is op dit moment niet beschikbaar in de markt. Er ligt een actieve koeling in om de prestaties te verbeteren en je krijgt 12GB of 16GB RAM, afhankelijk van de 256GB of 512GB uitvoering die je kiest. Je betaalt €650 of €800, wat voor een toestel met deze chipset relatief laag is. Zeer waarschijnlijk zit er wel een flinke besparing op de kwaliteit van de camera’s. Die hebben immers geen ‘focus’ bij deze release.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.