Logo GadgetGear.nl
OnePlus Buds 3 Pro Lifestyle
Foto van Arjan Olsder
Arjan Olsder

Dit zijn de OnePlus Nord Buds Pro 3

Mid-end wordt weer meer high-end met de OnePlus Nord Buds Pro 3. Met een veel eleganter ontwerp dan haar voorganger en groter 12,4mm drivers voor haar Base Wave 2.0 lijkt het merk een headset neer te zetten voor de liefhebber van dance en urban beats

OneOus Nord Buds pro Exploded View

Natuurlijk ontbreekt ANC niet op de specsheet. Dat mag ook niet meer anno 2024. In dit geval zou hybrid active noise cancellation de grote innovatie in de lijn zijn. Deze kan tot 49dB ruisonderdrukking bieden. Het frequentiebereik van de ANC loopt tot 4.000Hz. Bij TUV Rheinland is deze headset gecertificeerd voor ‘High Performance Noise Cancellation’.

OnePlus Buds 3 Pro Kleuren Oordtjes

De ANC werkt bovendien op basis van scenario’s waar je jezelf in bevindt, om beter in te spelen op omgevingsgeluid. Drie microfoons in het ontwerp van de headset zorgen voor gesprekken zonder last van omgevingsgeluid. Er is een microfoon aan de buitenkant, binnenkant en richting de mond. Ook zit er een transperancy mode in zodat je gesprekken met anderen kunt voeren, zonder de oordopjes uit de oren te halen.

Voor het geluid maakt OnePlus overigens niet gebruik van titanium drivers, maar ‘titaniumized’ drivers op basis van TPU plastics. Daarbij moet de titanium laag voor de stijfheid van de driver zorgen. Dat is weer belangrijk voor een scherpe audioweergave.

Bluetooth 5.4 loopt mooi op de markt vooruit en er is multilpoint ondersteuning. Gbruik op twee devices tegelijk kan dus. Android gebruikers kunnen snel koppelen via Google Fast Pair. De oordopjes zijn IP55 waterdicht.

OnePlus Buds Pro 3 Charging Case

Op een enkele lading en zonder ANC kun je non-stop 12 uur luisteren. De charging case verlengt dit tot 44 uur. Dus lange vakantie zonder stroom, geen enkel probleem. Op basis van 10 minuten laden kun je zelfs 11 uur door.

Prijzen

De OnePlus Nord Buds Pro 3 gaan €79 kosten en zijn er in het groen en zwart.

OnePlus Nord Buds Pro 3 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.