Logo GadgetGear.nl
Stranger Things Seizoen 4 poster
Foto van Arjan Olsder
Arjan Olsder

Netflix content zal zeker niet zichtbaar worden binnen Amazon

Amazon doet iets heel slims met haar Prime Video service. Naast een eigen aanbod, kun je ook dat van andere streamers in Prime Video integreren. Zo hoopt Amazon dé marktplaats voor streamingvideodiensten te worden. Maar Netflix onderstreepte afgelopen week dat ze zeker niet van plan is om streaming via dergelijke diensten mogelijk te maken.

Tijdens een aandeelhoudersbijeenkomst afgelopen week liet Netflix weten vol in te blijven zetten op het bundelen van haar content met internetaanbieders. Echter liet het ook weten absoluut niet van plan te zijn haar content beschikbaar te stellen op streamingdiensten van derden. In andere landen is niet alleen Prime Video een dienst waar meerdere diensten op binnenkomen. Ook partijen als Disney+ bieden in een aantal markten dit soort platformen aan.

Netflix is van mening dat het zelf al het primaire kanaal is en dat content van derden welkom is en blijft. Zo zagen we de afgelopen jaren al content van Disney+ terugkomen op de grote N evenals op Apple TV, al is dat nog wat beperkt ten opzichte van het eigen Disney+.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.