samsung galaxy buds 3 pro
Foto van Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Samsung legt verkoop Galaxy Buds 3 Pro neer wegens kwaliteitsproblemen

Zelf noemen ze het een ‘kwaliteitscontrole’, maar feit blijft dat het grote Samsung de complete verkoop van haar nieuwste high-end headset voorlopig aan banden legt. Terwijl Samsung haar Galaxy Buds 3 Pro nog net voor die andere Buds 3 van OnePlus lanceerde, ligt de verkoop voorlopig dus toch even stil.

Hierbij is het belangrijk om te weten dat het echt om een tijdelijke pauze gaat volgends Samsung. Orders worden dus nog niet geannuleerd, alleen met een nog onbekende vertraging uitgeleverd. Ergens in de komende weken zouden de leveringen hervat moeten worden.

Samsung heeft eerder te maken gehad met kwaliteitsproblemen, waardoor haar Galaxy Note 7 toestellen ontploften. Samsung is echter ook een van de grootste batterijproducenten ter wereld. Samen met BYD. De kans dat het opnieuw om een probleem gaat met de batterij is dan ook niet heel groot.

Inmiddels hebben ook CoolBlue en Bol de headset van Samsung uit de webshops gehaald.

Samsung Buds 3 Pro kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Eén reactie

  1. Ben benieuwd wat deze kwaliteitsproblemen dan precies waren. Het is massaproductie, dus er kan altijd wat gebeuren. Jammer dat ze deze transparantie dan weer niet geven. Overigens ben ik persoonlijk niet kapot van het idee met van die stems.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.