Google Pixel Buds Pro 2
Foto van Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Google Pixel Buds Pro 2 komen met eigen Tensor chipset en veel AI

Google lanceert met de Pixel Buds Pro 2 haar tweede generatie high-end oordopjes. Uiteraard vol met AI-functies. Dit kan mede door gebruik te maken van haar eigen Tensor A1 chipset.

De nieuwe Tensor A1 chipset is door Google met name ontworpen voor het uitvoeren van de ruisonderdrukking, het verbeteren van de algehele audioprestaties ten opzichte van de vorige generatie en het beheren van de batterij. Iets dat met de nieuwe AI mogelijkheden van de Pixel Buds zeer belangrijk is.

Google Pixel Buds Pro 2 Kleuren

Audio komt van nieuwe 1,1 CM grote audiodrivers die in de witte dome van het oordopje lijkt te zitten. De nieuwe ruisonderdrukking noemt Google Silent Seal 2.0 op basis van 3 microfoons per oordopje en kan zichzelf uitschakelen bij het herkennen van gesprekken. Handig is dat de driver ook gebruikt kan worden als ringtonespeaker wanneer je Google Find My Device gebruikt.

Voor synchronisatie gebruiken de oordopjes Bluetooth Super Wideband. Op de buitenkant zitten capacitieve aanraaksensoren voor de bediening. In-ear herkenning doen ze met een IR sensor en er zijn versnellingssensoren en een gyroscoop.

Opladen kan via USB-C of draadloos via Qi. De batterij gaat tot 8 uur mee met ANC aan en de chargingcase bevat dan nog eens voor 30 uur gebruik aan stroom.

Google Pixel Buds Pro 2 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.