JBL Tour Pro 3
Foto van Arjan Olsder
Arjan Olsder

JBL introduceert indrukwekkende Tour Pro 3 headset

Hoewel het de JBL Tour Pro 2 ontbrak aan sterke high-end audiocodecs, wist de headset toch een indrukwekkend geluid neer te zetten. Dit in combinatie met een extreem handige charging case met display. Deze week komt het merk met de opvolger op de markt.

Zowel de technologie in de oordopjes als de charging case hebben een flinke upgrade gekregen van het Samsung-dochtermerk. In de oordopjes zitten nu twee drivers waarmee een betere spatial audiobeleving neergezet moet worden. Ook zit er standaard Auracast ondersteuning in, waardoor je bijvoorbeeld op stations meldingen kunt ontvangen terwijl je naar muziek luistert.

Met 1,57 inch is het display van de nieuwe charging case net wat groter geworden. Net als bij de laatste Jabra TWS oordopjes, kun je deze ook als audiozender inzetten. Je koppelt dan de headset met een bedrade verbinding bijvoorbeeld aan je platenspeler of het vliegtuig waar je in zit. De charging case stuurt dan het signaal door.

Met ANC aan gaan de batterijen in de oordopjes nu 8 uur mee. De charging case bevat voldoende stroom voor maximaal 24 uur gebruik. Opnieuw is de JBL Tour Pro 3 beschikbaar in creme en zwart met een prijskaartje van €299.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.