Oppo Pad Neo Lifestyle
Foto van Arjan Olsder
Arjan Olsder

Odido brengt exclusief de Oppo Pad Neo, wat eigenlijk de OnePlus Pad Go is, naar Nederland

Bijzondere samenwerking tussen Oppo en Odido deze week. De telecomprovider mag exclusief de Oppo Pad Neo naar Nederland brengen. Voor iedereen die onlangs de review van de OnePlus Pad Go las en het idee heeft dat deze er hetzelfde uitziet? Dat klopt!

Oppo Pad Neo

Beiden zijn namelijk dezelfde 4G tablets op basis van een MediaTek Helio G99 chipset. Dat is wat underpowered voor heftige games, maar voor algemeen gebruik in huis echt prima. Er liggen Dolby Atmos speakers in voor streaming en een best aardig 11,4 inch display. Weten hoe goed hij is? Check dan de OnePlus Pad Go review. Het grote verschil? Deze heeft met 128GB opslag, slechts de helft van de opslagruimte die de OnePlus Pad Go biedt. De Oppo Pad Neo gaat €329 kosten. Wie al een abonnement bij Odido heeft kan hem voor €10 per maand aanschaffen op een termijn van 24 maanden. En dat is prijstechnisch wel een heel stuk aantrekkelijker dan de OnePlus variant.

2 reacties

    1. Wellicht als we kijken naar de releasedates in China dat het in de praktijk ook andersom is. Ze ontwikkelen lekker samen en hebben beiden een andere marktpropositie en een paar unieke functies in het OS. Hierdoor is geen van de twee echt veel beter dan de ander, maar is het persoonlijke voorkeur en scherpe acties waar je op kunt navigeren als gebruiker.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.