Alogic Mouse
Foto van Roy Christiani
Roy Christiani

Alogic lanceert draadloze Echelon-toetsenborden, muizen en lightbar met webcam

Alogic heeft op de IFA de nieuwe Echelon-serie onthuld, een reeks draadloze toetsenborden en muizen, ontworpen voor Windows en macOS.

Echelon Toetsenborden

De Echelon-toetsenborden zijn volledig draadloos en ontworpen voor comfort. De toetsenborden beschikken over een volledige toetsenlay-out en zijn geoptimaliseerd voor langdurig gebruik aldus Alogic. Dankzij Bluetooth-connectiviteit kunnen gebruikers schakelen tussen verschillende apparaten. Dit moet het eenvoudig maken om te werken met bijvoorbeeld een laptop, desktop en tablet, zonder handmatig te moeten overschakelen. De toetsenborden zijn oplaadbaar via USB-C.

Alogic Echelon

Scribe draadloze mechanische toetsenborden

De Alogic Scribe Wireless Mechanical Keyboards richten zich op gebruikers die opzoek zijn naar een superieure typervaring. Beschikbaar in vier varianten: Scribe Standard (volledig formaat), Scribe Ergo (met polssteun), Scribe Compact (met numpad), en Scribe Nano (zonder numpad),  met mechanische switches voor aanpasbaar en nauwkeurig typen. Elk toetsenbord ondersteunt multi-device connectiviteit, Mac- en Windows-modus, en is voorzien van een witte achtergrondverlichting en oplaadbaarheid via USB-C.

scribenano mechanical keyboard

Echelon Muizen

Naast de Echelon-toetsenborden en -muizen introduceert Alogic de Apex Wireless Performance Mouse, verkrijgbaar in zwart en wit. De Apex-muis is ergonomisch ontworpen en moet handvermoeidheid verminderen. Met voorgeconfigureerde sneltoetsprofielen voor zowel Mac als Windows, extra knoppen, een horizontaal scrollwiel en aanpasbare sneltoetsen via de Apex Control-app, belooft deze muis veelzijdigheid voor productief werken. De Apex ondersteunt hoge polling rates tot 1.000Hz en kan tot drie apparaten verbinden via Bluetooth en 2.4GHz.

Alogic Mouse
Alogic Mouse

Lightbar met webcam

Alogic heeft niet alleen zijn nieuwe Echelon-serie toetsenborden en muizen onthuld, maar ook een nieuwe lightbar met ingebouwde webcam. Deze lightbar moet niet alleen zorgen voor optimale verlichting voor videovergaderingen, maar bevat ook een camera die moet zorgen voor een scherpe beeldkwaliteit. De geïntegreerde verlichting helpt om de omgeving te verlichten en zorgt volgens Alogic voor een betere gebruikservaring.

Alogic lightbar
Alogic lightbar

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.