black nl
Foto van Jeroen van Wijngaarden
Jeroen van Wijngaarden

Amazon introduceert nieuwe Kindle-lijn

Amazon presenteert een compleet vernieuwde Kindle-lijn. De lijn bestaat uit de nieuwe Kindle Scribe, de snelste Kindle Paperwhite tot nu toe, en de nieuwe Kindle, beschikbaar in een frisse Matcha-groene kleur.

Kindle Scribe: lezen en schrijven in één apparaat
De Kindle Scribe combineert de vertrouwde e-reader-ervaring met de mogelijkheid om notities te maken. Het 10,2-inch scherm heeft een papierachtige textuur, wat zorgt voor een natuurlijke schrijfervaring. De 300 ppi zorgt voor scherpe teksten, zowel tijdens het lezen als bij het maken van notities. De speciaal ontworpen pen voelt aan als een echte pen, wat bijdraagt aan het comfort van schrijven.
kindle scribe b

Kindle Paperwhite:
De nieuwe Kindle Paperwhite biedt 25% snellere paginavorming en heeft een verbeterd 7-inch scherm met een hogere contrastverhouding. Het apparaat is slanker dan zijn voorgangers en biedt tot drie maanden batterijduur. Bovendien is het model waterdicht en beschikbaar in drie kleuren: Framboosrood, Jadegroen en Zwart.
kindle ppw base black 30r

 

Kindle:
De nieuwe Kindle is het meest compacte model in het assortiment, met een gewicht van slechts 158 gram. Het scherm van 300 ppi biedt dezelfde helderheid als de Paperwhite. Dit model wordt geleverd in een frisse nieuwe Matcha-kleur en biedt 16 GB opslagruimte.

image3 nl

Met deze nieuwe line-up biedt Amazon een Kindle voor elke gebruiker.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.