gadgetgear dji air3s0004
Foto van Zeeman Albert
Zeeman Albert

DJI introduceert Air 3S: geavanceerde drone voor reisfotografie

DJI, wereldwijd marktleider in drone- en cameratechnologie, heeft de Air 3S aangekondigd, een dual-camera drone die speciaal is ontworpen voor reisfotografie.

gadgetgear dji air3s0002De Air 3S beschikt over een 1-inch CMOS-hoofdcamera en een 70mm telelens, beide met maximaal 14 stops dynamisch bereik. Deze drone biedt flexibiliteit voor het vastleggen van uiteenlopende onderwerpen, zoals landschappen en architectuur, in indrukwekkende details. Daarnaast ondersteunt de Air 3S een nieuwe panoramafunctie waarmee naadloze panoramische beelden kunnen worden gemaakt.

De Air 3S is uitgerust met geavanceerde obstakeldetectie en een slimme Return-to-Home (RTH) functie, wat zorgt voor veilig vliegen, ook tijdens nachtopnamen. “De Air 3S biedt professionele functies in een lichtgewicht design van slechts 724 gram,” aldus Ferdinand Wolf, Product Experience Director bij DJI. “Het is de perfecte allrounder voor reisfotografie.”

 

gadgetgear dji air3s0000De drone onderscheidt zich door zijn dubbele camera’s, die beide video’s kunnen opnemen in 10-bit met H.265-codering, wat zorgt voor een breder kleurenspectrum en meer flexibiliteit in de nabewerking. De primaire 50MP camera en de 48MP telecamera leveren hoge beeldkwaliteit, zelfs bij weinig licht. Dit maakt de Air 3S ideaal voor nachtlandschappen en filmische portretfoto’s.

Met de nieuwe LiDAR-sensoren en omnidirectionele obstakeldetectie zorgt de Air 3S voor een veilige vlucht, ook in uitdagende omstandigheden. Dankzij geavanceerde trackingfuncties, zoals ActiveTrack 360°, houdt de drone zijn onderwerp altijd in beeld, zelfs in complexe omgevingen.

De DJI Air 3S biedt een ideale mix van creativiteit en veiligheid, waarmee het een veelzijdige keuze is voor zowel professionals als hobbyisten.

gadgetgear dji air3s0001Prijzen en beschikbaarheid

De DJI Air 3S is te bestellen via store.dji.com, de DJI | Hsselblad store in Leidschendam en geautoriseerde verkooppartners, met verzending vanaf 15 oktober 2024, in de volgendeconfiguraties:
• De DJI Air 3S RC-N3 is te koop vanaf 1.099 EUR en stelt piloten in staat om de live feed en vluchtstatus te controleren via hun smartphone.
• De DJI Air 3S Fly More Combo (DJI RC-N3) is te koop voor vanaf 1.399 EUR en bevat de DJI RC-N3 afstandsbediening, een ND-filterset, twee extra batterijen, een batterijoplaadhub en een schoudertas
• De DJI Air 3S Fly More Combo (DJI RC 2) is verkrijgbaar voor vanaf 1.599 EUR en wordt geleverd met de DJI RC 2-afstandsbediening met een 5,5-inch 1080p 700-nit high- bright scherm, een ND-filterset, twee extra batterijen, een batterijoplaadhub en een schoudertas.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.