samyang remaster slim kit (1)
Foto van Roy Christiani
Roy Christiani

Samyang introduceert modulaire Remaster Slim Kit voor Sony E-mount

Samyang heeft de Remaster Slim Kit gelanceerd, een modulair lenssysteem speciaal ontworpen voor Sony E-mount camera’s. De kit bevat drie verwisselbare prime-objectieven: 21mm, 28mm en 32mm, die via een magnetische vatting snel kunnen worden gewisseld. Dit maakt het mogelijk om flexibel te fotograferen in verschillende situaties, zoals straatfotografie, landschappen en portretten.

samyang remaster slim kit (2)

Technische Specificaties

De objectieven in de Remaster Slim Kit zijn geschikt voor zowel full-frame als APS-C camera’s. Bij gebruik op een APS-C camera resulteren de brandpuntsafstanden in 31,5mm, 42mm en 48mm. Dit maakt de set op het eerste oog breed toepasbaar voor verschillende fotografiestijlen en gebruiksscenario’s. Met een minimale scherpstelafstand van 18 cm kunnen gebruikers ook gedetailleerde close-ups vastleggen. De lenzen beloven een zachte weergave van huidtinten en moeten zorgen voor heldere, scherpe beelden.

Sample images

Ontwerp en Bouw

Het ontwerp van de Remaster Slim Kit is gericht op draagbaarheid en gebruiksgemak. Met een gewicht van slechts 66,5 gram en een dikte van 19,5 mm, lijken deze objectieven compact en eenvoudig mee te nemen, waardoor ze geschikt zijn voor fotografen die veel onderweg zijn. De lenzen worden geleverd in een draagkoffer, wat de set moet beschermen en bij moet dragen aan het gemak.

samyang remaster slim kit

De magnetische vatting moet zorgen voor snel en eenvoudig wisselen van lenzen, wat vooral handig is in situaties waarin tijd een cruciale rol speelt, zoals bij spontane opnamen. Daarnaast biedt de kit ingebouwde functies zoals een USB-C-poort voor het eenvoudig updaten van de firmware, en de mogelijkheid om snel te schakelen tussen autofocus (AF) en handmatige focus (MF).

samyang remaster slim kit (1)

Prijs en Beschikbaarheid

De Samyang Remaster Slim Kit is nu verkrijgbaar bij Samyang-verkooppunten in de Benelux. De adviesverkoopprijs van de volledige set, inclusief drie objectieven (21mm, 28mm, 32mm) en een hardcase draagkoffer, bedraagt € 419,- inclusief btw.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.