mclaren p1 stuur
Foto van Arjan Olsder
Arjan Olsder

ToyChamp is exit, Intertoys terug op LEGO World

Vorig jaar hadden we een kort gesprek met LEGO over LEGO World. Een van de punten van kritiek die we gaven was de aanwezigheid van Belgische ToyChamp. Waar jarenlang het Nederlandse Intertoys op het evenement aanwezig was met super aanbiedingen en leuke giveaways, kon je bij ToyChamp vooral het standaard assortiment kopen met een hele kleine beurskorting.

Intertoys verdween van het toneel bij LEGO op de laatste LEGO World voor de COVID periode. De gele speelgoedwinkels gingen enkele maanden voor het evenement failliet en maakten daarmee plaats voor de blauwe speelgoedreus van onze zuiderburen. Maar met barslechte beursacties.

Ook op de eerste LEGO World na COVID, namelijk die van 2023, stond de winkel van ToyChamp er weer met tegenvallende aanbiedingen. Bijna alles dat je er kon kopen, was online al snel heel veel goedkoper te vinden. Intertoys daarentegen had niet alleen altijd scherpe prijzen, maar je kreeg bij veel aankopen wat extra LEGO. Daarnaast werd er ook veel oude voorraad gedumpt, waardoor je oudere dozen voor topprijzen mee kon nemen naar huis.

Hoewel Intertoys als formule flink is vernieuwd, zijn we blij dat LEGO na onze kritiek van vorig jaar nu deze stap zet.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.