LEGO Technic McLaren P1
Foto van Arjan Olsder
Arjan Olsder

Dit is de iconische McLaren P1 van LEGO

De metalen hypercar van McLaren was nooit eerder zo’n blok op de weg als nu. Fans van het merk en het Deense bouwblokje kunnen nu de LEGO Technic McLaren P1 op hun verlanglijstje zetten.

De McLaren P1 is een bijzondere bolide omdat hij ontwikkeld is om zowel op het circuit als op de weg tot de beste sportwagens te behoren. Bovendien behoort deze tot de selecte groep hybride hypercars. En deze is nu dus verkrijgbaar op basis van de meest duurzame bouwblokjes ter wereld in een schaal 1:8.

LEGO Technic McLaren P1 verpakking

De McLaren P1 is namelijk onderdeel geworden van de LEGO Technic Ultimate Car Concept series. Het hele bouwpakket bestaat uit 3.893 stenen en elke wagen is voorzien van een uniek serienummer. Dat serienummer geeft weer toegang tot exclusieve online content.

Tijdens het bouwen, zet je zelfs een 7-traps versnellingsbak in elkaar, in combinatie met een V8 zuigermotor. De achtervleugel is verstelbaar en de vlinderdeuren gaan open zoals bij de echte wagen.

LEGO Technic McLaren P1

De set is ontworpen door Kasper Rene Hansen. Hij bouwde verschillende versies van de McLaren P1 om uit te testen hoe je zo veel mogelijk detail in het model kwijt kunt. De doos gaat €449,99 kosten. Wie in de eerste week van release via het Insiders programma de doos koopt, krijg je er een exclusief LEGO Technic McLaren P1 logo bij. Bij Bol.com is hij al te reserveren.

LEGO Mclaren P1 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.