Black+Decker BEBLV300-QW
Foto van Arjan Olsder
Arjan Olsder

Black+Decker introduceert bladblazeer/zuiger/crunsher en dan draadloos

De herfst komt eraan, dus de beuk laat haar blad weer vallen. Bladblazers zijn traditioneel bulky lawaaimakers, maar bij Black+Decker hebben ze een naam bedacht dat de oplossing moet brengen. Die naam is de BCBLV3625L1-QW!

De Black+Decker BCBLV3625L1-QW is een 3-in-1 oplossing voor ongewenst bladmateriaal in de tuin. De machine kan namelijk blad bij elkaar blazen met een maximale windsnelheid van 270 kilometer per uur. Maar je kunt het blad ook opzuigen en meteen versnipperen. Dan hou je 10x minder massa over voor in de groenbak en je hoeft niet te bukken! Op jouw rug kan deze machine tot 45 liter aan afvalmateriaal kwijt.

Nu is de BCBLV3625L1-QW het systeem op basis van een 36V 2.5Ah batterijsysteem. Wil je liever minder besteden en aan een snoertje hangen, dan is er ook de BEBLV300-QS. Dat scheelt bijna de helft. Het systeem op batterij kost je namelijk €259,99 en het systeem op snoer €124,99. Overigens is het wel zo dat het bedrade systeem over een 72 liter opvangzak beschikt. De capaciteit ligt dus een stuk hoger.

BEBLV300-QW kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.