peak design outdoor sling black
Foto van Roy Christiani
Roy Christiani

Peak Design lanceert nieuwe Outdoor Line voor elke buitenactiviteit

Transcontinenta BV, distributeur van Peak Design in de Benelux, heeft de langverwachte Peak Design Outdoor Line aangekondigd. Na een succesvolle Kickstarter-campagne, waarbij meer dan 2,5 miljoen dollar werd opgehaald van meer dan 10.000 backers, introduceert Peak Design een nieuwe reeks avontuurlijke uitrusting voor outdoorliefhebbers.

peak design outdoor bags newsroom main visual 1004x554px

De Peak Design Outdoor Line is een veelzijdig systeem van ultralichte technische tassen, ontworpen voor elke buitenactiviteit. De tassen combineren functionaliteit met esthetiek en zijn vervaardigd uit milieuvriendelijke gerecyclede materialen. Ze richten zich op avonturiers, wandelaars, kampeerders en fotografen die hoge eisen stellen aan hun uitrusting.

Modulair en aanpasbaar systeem

De Outdoor Line introduceert een modulair systeem waarmee gebruikers hun tassen kunnen aanpassen aan elke reis. Geïnspireerd op de bekende Travel-serie van Peak Design, werken de tassen naadloos samen met de Packing Tools. Dit stelt gebruikers in staat om hun ideale draagoplossing te creëren voor kleding, outdooruitrusting, fotoapparatuur en meer.

peak design outdoor bags medium cube 159a0138

De nieuwe Outdoor Rugzakken zijn verkrijgbaar in formaten van 45L en 25L en in drie kleuren: Black, Cloud en Eclipse. De Outdoor Slings zijn beschikbaar in 2L en 7L, in de kleuren Black en Cloud. Dit assortiment biedt veelzijdige opties voor verschillende soorten reizen, of het nu gaat om een dagwandeling, een lange expeditie of een fotoshoot op locatie.

peak design outdoor sling black

Geschikt voor fotografie

Fotografen kunnen profiteren van de compatibiliteit met de bekroonde Peak Design Camera Cubes. Deze passen moeiteloos in de Outdoor Rugzakken van 45L en 25L, waardoor veilige en toegankelijke compartimenten voor zowel mirrorless als DSLR-apparatuur worden geboden. De Outdoor Sling 7L kan een Camera Cube X-Small herbergen, ideaal voor het dragen van een kleine camera met objectief, een premium compactcamera of een kleine drone.

peak design outdoor sling 7l cloud

Beschikbaarheid en prijzen

De Peak Design Outdoor Line bestaat uit vier hoofdproducten, elk verkrijgbaar in verschillende kleuren, en is vanaf half november verkrijgbaar. Pre-orders zijn vanaf deze week mogelijk bij erkende Peak Design Outdoor verkooppunten in de Benelux, zoals Kamera Express en Coolblue.

Outdoor Rugzak 45L (Black, Cloud, Eclipse): €379,99

Outdoor Rugzak 25L (Black, Cloud, Eclipse): €279,99

Outdoor Sling 7L (Black, Cloud): €99,99

Outdoor Sling 2L (Black, Cloud): €69,99

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.