oppo find x8 pro
Foto van Arjan Olsder
Arjan Olsder

Dit is de Oppo Find X8 Series

Waar de Oppo Find series altijd op basis van dikke Qualcomm chipsets werd gebouwd, bestaat de 8 series op basis van de MediaTek Dimensity 9400 chipset. Een spannende stap voor een Android met een wereldwijde release en een ‘familie’ met een uitstekende staat van dienst.

Oppo Find X8

De Oppo Find X8 komt met een 6,59 inch OLED van 2.220×1.080 pixels. Dat is FullHD+. Het scherm is 120Hz snel. Met 5.630mAh is de batterij in het toestel fors. Bedraad laden gaat op maximaal 80 watt en draadloos op maximaal 50 watt.

oppo find x8

Het camera-eiland bestaat uit een 50 megapixel main camera, een ultrawide en een 3x telezoom.

Oppo Find X8 Pro

De Oppo Find X8 Pro komt met een iets groter 6,78 inch OLED met dezelfde resolutie en snelheid als het standaardmodel. Met 5.910mAh is de batterij in het toestel nog forser dan dat van het basismodel. Bedraad laden gaat op maximaal 80 watt en draadloos op maximaal 50 watt.

oppo find x8 pro

Het camera-eiland bestaat ook hier uit een 50 megapixel main camera, maar ook een 6x zoomlens en een periscoop camera voor dynamisch zoombereik. Ook krijg je op de pro een camera-knop, waar je op het standaard model de volumeknoppen kunt gebruiken.

Oppo Find X8 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.